Definita cuvantului talion
talión1 (ban vechi) (reg.) (-li-on) s. m., pl. talióni

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu talion
FITÓN s. m. 1. plantă rudimentară. 2. cea mai mică unitate detașată de pe un organism vegetal, care, prelevată dintr-o cultură, dă naștere unui nou organism. (< gr. phyton) Vezi definitia »
TEXTOFÓN s. n. aparat telefonic pentru surzi, constând în imprimarea cu degetele pe claviatura aparatului telefonic, automat a textului mesajului. (< engl. textofon) Vezi definitia »
HARPÓN s. n. 1. instrument de fier asemănător unei lănci, legat cu un capăt de o frânghie lungă, folosit la vânarea balenelor. 2. dispozitiv de marinari pentru a prinde diferite obiecte. 3. rachetă navă-navă din dotarea marinei SUA. 4. ac gros sau trocar pentru biopuncții. (< fr. harpon) Vezi definitia »
CRESÓN s. n. plantă erbacee legumicolă din familia cruciferelor, cu flori albe, mici, și cu frunze comestibile. (< fr. cresson) Vezi definitia »
SON2 s. m. unitate de măsură a intensității sunetelor, egală cu intensitatea unui sunet cu frecvența de 1000 de hertzi și intensitatea auditivă de 40 de foni. (< fr. son) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z