Definita cuvantului șifon
șifón (-oáne), s. n. – Țesătură de bumbac. Fr. chiffon.Der. șifona, vb., din fr. chiffonner; șifonier (var. șifonieră), s. n. (dulap de haine), din fr. chiffonnier.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu șifon
NAPOLEÓN s. m. 1. veche monedă franceză de aur, de 20 de franci, cu efigia lui Napoleon I sau al III-lea. 2. varietate de mere sau de pere, de mărime mijlocie, cu pielița subțire și netedă. ◊ varietate de struguri cu boabe mari, ovale, albe-gălbui. (< fr. napoléon) Vezi definitia »
PORTAVIÓN s. n. navă militară de mare tonaj destinată transportului și lansării avioanelor de luptă. (< fr. porte-avion) Vezi definitia »
TIRFÓN s. n. șurub de oțel cu filet triunghiular și capul jumătate rotund, continuat cu o prismă pătrată, care servește la fixarea șinelor de traverse. (< fr. tirefond) Vezi definitia »
ANTINEUTRÓN s.m. Antiparticulă a neutronului, având un moment magnetic opus acestuia. [Pron. -ne-u-. / < fr. antineutron]. Vezi definitia »
RUMBATRÓN, rumbatroane, s. n. Aparat folosit pentru obținerea curenților de foarte înaltă frecvență, care dau unde electromagnetice și lungimi de undă de ordinul decimetrului și al centimetrului. – Din fr. rhumbatron. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z