Definita cuvantului supra
supra-Pref. care indică ideea de exces. Lat. supra-. În general traduce fr. sur-: supraalimenta, vb., din fr. suralimenter; supranatural, adj., din fr. surnaturel; suprataxă, s. f., din fr. surtaxe etc. În mod excepțional au rămas cu forma din fr. surexcita, vb., din fr. surexciter; surmena, vb., din fr. surmener; surprinde, vb., din fr. surprendre.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu supra
ÎNCASTRÁ, încastrez, vb. I. Tranz. (Tehn.) A realiza o legătură între două elemente ale unui ansamblu pentru a împiedica mișcarea lor. – Din fr. encastrer. Vezi definitia »
chitara bass se imparte in chitara bass electrica care are 4, 5, 6, 7 sau chiar my multe corzi si chitara bass acustica care este foarte rar intalnita si care costa mai mult. Chitara bass avand griful mai mare are automat si sunet mai gros deoarece atunci cand coarda este mai mare sunetul este mai gros. La chitara bass se canta mai tot timpul cu degetele libere. Dar se canta si cu pana. Vezi definitia »
REORCHESTRÁ vb. I. tr. A orchestra din nou, a face o altă orchestrație. [Pron. re-or-. / cf. fr. réorchestrer]. Vezi definitia »
CANARÁ, canarale s. f. Vale largă și adâncă, specifică reliefului din sudul Dobrogei. Vezi definitia »
latura volutionala exagwerata, se refera la o persoana cu vointa exagerata (ex: paranoidul) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z