Definita cuvantului câiniiroșii
Câinii Roșii expr. 1. echipa de fotbal Dinamo București. 2. (prin ext.) echipele Clubului Dinamo din toate ramurile sportive. 3. suporterii echipei de fotbal Dinamo București.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu câiniiroșii
, haiducii, s.f. 1. Luptă armată a unor cete de haiduci (1) împotriva asupritorilor, frecventă la sfârșitul evului mediu în țările românești și în Peninsula Balcanică. 2. Viață sau îndeletnicire de haiduc (1). 3. Purtare, deprindere de haiduc (1). – Haiduc + suf. -ie Vezi definitia »
de la coada vacii expr. (peior.) 1. de la țară, din mediul rural. 2. de condiție socială modestă. Vezi definitia »
UNIVERSÁLII s. f. pl. Nume dat noțiunilor generale în filozofia scolastică. ◊ Disputa (sau cearta) universaliilor = discuție în jurul noțiunilor generale și a naturii lor, fapt care a determinat apariția celor trei curente din sânul scolasticii: realismul, nominalismul și conceptualismul. – Din lat. universalia. Vezi definitia »
FEBRUÁLII s.f.pl. (Ant.) Sărbători care se celebrau în luna februarie în amintirea morților. [Pron. -bru-a-. / < fr. fébruales]. Vezi definitia »
scalabila-gasiti-i voi ; idee poate ar trebui sa acceptati definiții provenite din opinia personală in paralel cu cele oficiale si un sistem de vot de genul : v-a satisfacut raspunsul sau nu pe o scara de la 1 la 5 etc ; pt ca sunt convins ca multe dintre ele ar putea deveni oficiale cu ajutorul votului ; CE CONTEAZA DACA SUNT SAU NU OFICIALE DACA NU INTELEG SENSUL SAU DACA LIPSESC CU DESARVARSIRE ( PT CA NU LE ACCEPTATI PE CELE PERSONALE ).ATUNCI CARE ESTE SCOPUL ACESTUI SITE ?! POATE O DEFINITIE PERSONALA ESTE MAI CLARA DECAT ZECE OFICIALE . SUNT CONVINS CA SUNT MULTE DEFINITII CARE NU APAR NICI IN SURSELE OFICIALE DE ACEEA ESTE ACEST SITE. bacrizyahoo.com Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z