Definita cuvantului afacetottacâmul
a face tot tacâmul expr. (prst.) a-l satisface pe client prin procedee pline de imaginație.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu afacetottacâmul
CRISOBÚL s. n. edict, act cu caracter solemn al unui împărat bizantin, întărit cu bula de aur având efigia acestuia. (< fr. chrysobulle) Vezi definitia »
Faptul de a vrea. Vrere. Forma incorecta „voiam” s-a incetatenit din massmedia si capata proportii grosolane-taranesti. Vezi definitia »
EDÍCUL s. n. 1. monument funerar dintr-un mic edificiu în forma unui templu, pe un soclu, care adăpostește statuia celui decedat. ◊ nișă în care se păstrează portretele morților, urnele funerare. 2. chioșc, pavilion, de obicei în parcuri. 3. acoperitoare de protecție a unei lucrări de artă, cu înfățișare de templu în miniatură sau de chioșc. (< fr. édicule, lat. aediculum) Vezi definitia »
SĂTÚL, -Ă, sătui, -le, adj. 1. Care și-a potolit pe deplin foamea sau setea, care s-a săturat; săturat. ◊ (Substantivat) Sătulul nu crede celui flămând. 2. Fig. Satisfăcut de ceva, mulțumit. 3. Fig. Care a ajuns la saturație, care nu mai poate suporta; dezgustat, plictisit. – Lat. satulius. Vezi definitia »
„Cuvântul franceji nu a fost găsit. Cele mai apropiate rezultate sunt: Nici un rezultat relevant.” Nu este suficient de apropiat de francezi (francez)? Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z