Definita cuvantului fixing
fixing, fixinguri s. n. (tox.) injectare intravenoasă a unui drog.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu fixing
CATERING s.n. Cuvânt recent, de origine engleză, care, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, denumește activitatea de alimentație publică în toată complexitatea ei, fiind sinonim cu fr. restauration – restaurație; preluat în limba română cu sens restrâns, de livrare și servire de preparate culinare și băuturi sau de organizare de evenimente sociale (nunți, aniversări etc.) și de afaceri (bufete, cocteiluri etc.) în alte locuri (sedii de firme, instituții) decât restaurantele, de către unități specializate, la comanda unui client (persoană fizică sau juridică). – Din engl. catering. Vezi definitia »
IÁHTING s.n. Sportul ambarcațiunilor cu vele. ♦ Concurs de iahturi. [Pron. și iot-in, scris și yachting. / < engl. yachting. Vezi definitia »
MERCHANDISING MERCENDÁIZING/ s. n. cercetare a dezvoltării vânzării și a utilizării mărfurilor și serviciilor printr-o mai bună prezentare și publicitate în rândul consumatorilor. (< engl. merchandising) Vezi definitia »
SVING s.n. 1. Lovitură la box dată lateral prin pendularea brațului. 2. Dans modern cu ritm și mișcări repezi; melodia acestui dans. 3. Stil de interpretare a muzicii de jaz, caracterizat prin sincope, accente imperceptibile, ritm legănat etc. [Pl. -guri, scris și swing, var. suing s.n. / < engl., fr. swing]. Vezi definitia »
CONTRAMÍTING s. n. miting care se opune altuia. (< contra1- + miting) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z