Definita cuvantului armstrong
ARMSTRONG [ármstrɔŋ], Edwin Howard (1890-1954), inventator american. Lucrări în domeniul radiotehnicii. Autor al circuitului superheterodină (1918), esențial pentru radioreceptoarele moderne.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu armstrong
KALÓNG s.m. Cel mai mare liliac din lume, care trăiește în Asia tropicală, ziua dormind în arbori, agățat cu capul în jos, și seara deplasându-se în plantații pentru a se hrăni cu fructe. (cf. amer. kalong < cuv. indonez. liliac) Vezi definitia »
SPIDLING SPÁI-/ s. n. nume dat unor tăvițe de polistiren expandat, cu lăcașuri în formă de piramidă răsturnată, pentru răsaduri de legume sau flori. (< engl. spidling) Vezi definitia »
BÉNDING s.n. (Muz.) Procedeul alternării arcușului cu ciupirea coardelor (la contrabas). [< engl. bending]. Vezi definitia »
TRAVELLING [TRÁVLING] s. n. procedeu de filmare în cinematografie și televiziune, constând în deplasarea în plan orizontal sau vertical a aparatului de luat vederi, montat pe un cărucior cu roți care glisează pe șine; căruciorul pe care e montat. ◊ mișcare, deplasare a aparatului de filmat. (< engl., fr. travelling) Vezi definitia »
BRÁINSTORMING [-STORMING] s. n. tehnică de lucru în colectiv, în procesul predării, având ca scop stimularea prin participarea liberă și spontană la discuții a tuturor membrilor unui grup. (< amer., fr. brainstorming) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z