Definita cuvantului bartok
BARTÓK [bɔrto:c], Francisc (n. 1937, Băcia, jud. Hunedoara), pictor maghiar din România. Stabilit în Franța (1982). Peisaje și portrete („Peisaj”, „Păsări în libertate”). Fresce și mozaicuri monumentale (Institutul Agronomic din Iași).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bartok
STUD-BOOK s.n. (Sport) Registru în care sunt înscrise genealogia și performanțele cailor de rasă. [Pron. stad-buc. / < engl. stud-book]. Vezi definitia »
WOK s.n. Tigaie mare de fontă, bombată, ușor conică, fără coadă, asemănătoare mai mult cu un ceaun, utilizată tradițional în bucătăria chineză pentru a prepara soteuri, dar și fripturi și supe. Vezi definitia »
RRHjOk <a href=„http://pnigjxneyizs.com/”>pnigjxneyizs</a>, [url=http://bxslnrsczkvl.com/]bxslnrsczkvl[/url], [link=http://vkpvyxajnqkn.com/]vkpvyxajnqkn[/link], http://ecbozvcjnnjp.com/ Vezi definitia »
OK I. adv. în regulă; bine. II. adj. invar. cumsecade; bun. III. s. n. (pub.) acord. Vezi definitia »
BIALYSTOK [biáuistoc], oraș în NE Poloniei, la NE de Varșovia; 263,9 mii loc. (1988). Nod de comunicații. Ind. textilă (lînă), alim. și de prelucr. lemnului; produse ceramice; instrumente de precizie. Fundat în sec. 14. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z