Definita cuvantului achizitor
ACHIZITÓR, -OÁRE, achizitori, -oare, s. m. și f. Persoană care se ocupă cu procurarea de produse și de materiale. – Fr.acquisiteur (lat. lit. acquisitor, -oris).

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu achizitor
EGALIZÓR s. n. aparat pentru corectarea distorsiunilor de atenuare ale unui sistem electroacustic. (< fr. égaliseur, engl. equalizer) Vezi definitia »
STOR, storuri, s. n. Perdea de țesătură, de împletitură sau din scândurele subțiri, orizontale, paralele și mobile, care se poate lăsa și ridica cu ajutorul unui resort ori cu o sfoară trecută prin verigi, destinată să ferească interiorul unei încăperi de razele soarelui. – Din fr. store. Vezi definitia »
TRIMOTÓR adj., s.n. (Avion) cu trei motoare. [Cf. fr. trimoteur]. Vezi definitia »
ALERGĂTÓR, -OÁRE, alergători, -oare, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aleargă. ◊ Piatră alergătoare (și substantivat, f.) = piatra de deasupra din sistemul celor două pietre ale morii, prin învârtirea căreia se macină boabele. Păsări alergătoare (și substantivat, f.) = păsări din țările calde, având picioare lungi cu care aleargă foarte repede. 2. S. m. și f. Atlet care concurează la probe de alergări. ♦ (Rar) Curier. ♦ Cal de curse. – Din alerga + suf. -(ă)tor. Vezi definitia »
RETRACTÓR adj., s. m. f. (mușchi) care are rolul de a trage un membru sau o parte a corpului spre înapoi. (< fr. rétracteur) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z