Definita cuvantului aerospațial
AEROSPAȚIÁL, -Ă, aerospațiali, -e, adj. Referitor la navigația în spațiul aerian terestru și cosmic; aerocosmic. [Pr.: -ți-al] – Din fr. aérospatial.

Sursa: DEX '96
Cuvinte ce rimeaza cu aerospațial
AVIONAL s.n. Aliaj de aluminiu cu cupru, magneziu, mangan și siliciu folosit în construcții aeronautice. Vezi definitia »
INTRAZONÁL, -Ă, intrazonali, -e, adj. Care se află ori se formează în cadrul aceleiași zone. – Din engl. intrazonal. Vezi definitia »
TRIENÁL, -Ă I. adj. care durează trei ani. ◊ care are loc din trei în trei ani; care are nevoie de trei ani pentru a se dezvolta complet. II. s. f. 1. festival, expoziție care se organizează o dată la trei ani. 2. convenție semnată de trei state; trilaterală. (< fr. triennal/e/) Vezi definitia »
BAL2, baluri, s. n. (Înv.) Balot. – Din fr. balle. Vezi definitia »
PASPOÁL, paspoaluri, s. n. Șiret (lat) sau fâșie îngustă de stofă, de mătase etc. aplicată ca garnitură la rochii, de-a lungul unei cusături, a unui buzunar etc. ♦ Bandă, de obicei din piele sau din material plastic, fixată la unele fețe de pantofi sau la diferite obiecte de marochinărie pentru a le întări marginile sau pentru a ascunde unele cusături și a crea un efect decorativ. [Pl. și: paspoale] – Din fr. passepoil. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z