Definita cuvantului jacard
jacárd s. n., pl. (dispozitive) jacárde / (țesături) jacárduri

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu jacard
BORD, borduri, s. n. Marginea din stânga sau cea din dreapta a punții unei ambarcații (mari). ◊ Jurnal de bord = registru în care se înregistrează toate evenimentele importante petrecute în cursul călătoriei unei ambarcații sau a unui avion. ◊ Loc. adv. Pe (sau la) bord = în ambarcație; p. anal. în avion. ◊ Expr. A arunca peste bord = a renunța la ceva ca nefiind de folos. – Din fr. bord. Vezi definitia »
GHEPÁRD, gheparzi, s. m. Mamifer carnivor sălbatic cu capul mic și rotund, coada lungă, picioare înalte, cu blana de culoare gălbuie cu pete mici, întunecate, specific stepelor din Africa și din sudul Asiei (Acinonyx jubatus). – Din fr. guépard. Vezi definitia »
DEZACÓRD s.n. 1. (Muz.) Lipsă de acord. 2. Neînțelegere. [Cf. fr. désaccord]. Vezi definitia »
MANICÓRD, manicorduri, s. n. Instrument muzical medieval asemănător clavicordului. – Din it. manicordo, fr. manicorde. Vezi definitia »
BILIÁRD1 s.n. Joc practicat cu bile, care sunt mișcate prin lovirea uneia dintre ele cu tacul. ♦ Masă specială folosită pentru jocul descris mai sus. [Pron. -li-ard, pl. -de, -duri. / < fr. billard]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z