Definita cuvantului străin
STRĂIN băltăreț, străinar, străinez.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu străin
BANJARMASIN [bandʒərmásin], oraș în Indonezia (ins. Kalimantan), port. la M. Java; 434 mii loc. (1983, cu suburbiile). Expl. de min. de fier și diamante. Constr. navale. Prelucr. lemnului. Export de petrol, cărbune, lemn, piper, cauciuc și bumbac. Universitate. Vezi definitia »
In sensul de a face ceva necredibil, neplauzibil. Ex: Datorita activitatii sale din trecut, candidatul a fost decredibilizat de comisie, juriu, etc. Substantivul: decredibilizare, -ari, f. Ex: Aceasta decredibilizare a sa nu este o intamplare, ci se datoreaza activitatii sale trecute. Adj.: decredibizabil, (calitatea de afi facut, prezentat drept necredibil, neplauzibil). Ex: Faptul ca a dus multa lume in eroare, il face usor decredibilizabil. Vicgraph Vezi definitia »
PALATIN2, -Ă, palatini, -e, adj. (Anat.) Palatal. – Din fr. palatin. Vezi definitia »
FLAMÍN s. m. (la romani) preot care executa sacrificiile și conducea cultul divinităților principale. (< fr. flamine, lat. flamen) Vezi definitia »
din fr.archeologie;gr.archaios ,,vechi''+logost,ștudiu'' ramura a stiintei istorice care studiaza trecutul omeniriipe baza interpretarii vrstiigilor materiale Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z