Definita cuvantului zeppelin
Zéppelin (nume de persoană) [z pron. ț] s. propriu

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zeppelin
EGLEFIN (Iht.) Pește marin din fam. gadidae (cod), de 50-90 cm lungime, foarte apreciat ca pește de consum (Gadus aeglefinus / Melanogrammus aeglefinus). Eglefinul eviscerat, sărat și afumat, se comercializează sub denumirea engl. haddock, consumat tradițional în Marea Britanie și SUA. Vezi definitia »
SANGVÍN2, -Ă adj. 1. referitor la sânge; prin care circulă sângele. 2. (despre oameni) cu o circulație a sângelui foarte activă; sangvinic. ♦ temperament ~ = temperament vioi; impulsiv. 3. de culoarea sângelui. (< fr. sanguin, lat. sanguineus) Vezi definitia »
Vin prost, obținut prin a doua sau chiar a treia stoarcere a boabelor de strugure și adaos de apă. Variantă: vinoi. Vezi definitia »
SABÍN, -Ă, sabini, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația latină ce locuia în centrul Italiei antice sau era originară de acolo. 2. Adj. Care aparține, care este caracteristic sabinilor (1) privitor la sabini. – Din lat. Sabini, fr. Sabins. Vezi definitia »
TELETÍN, teletinuri, s. n. (Reg.) Piele (de bou sau de cal) tăbăcită cu materii vegetale. – Din scr. teletin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z