Definita cuvantului zevzec
zevzéc adj. m., pl. zevzéci; f. zevzeácă, pl. zevzéce

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zevzec
PERIÉC s. m. (ant.) țăran proprietar de pământ, negustor sau meșteșugar din regiunile de periferie ale statului spartan, om liber, dar lipsit de multe drepturi cetățenești. (< fr. périèque, gr. pericoikos) Vezi definitia »
BREC2 s. n. 1. comandă dată luptătorilor la box sau la catch să se despartă, să înceteze lupta corp la corp. 2. (tenis) ghem câștigat de un jucător pe serviciul adversarului. 3. (jaz) improvizație melodică sau ritmică la finele unei fraze, când se întrerupe acompaniamentul ritmic și cântă numai solistul. 4. dans acrobatic bazat pe mișcări sacadate, având puncte comune cu gimnastica acrobatică și cu pantomina. (< amer. break) Vezi definitia »
?? TERHÉC, terheci, s.m. Bou (fig.), prostănac. Râzi ca un terhec = râzi ca prostul. Vezi definitia »
amestec uscat de gris de marmura, nisip, ciment, mica si colorantul dorit, care se prepara in general in fabrici, urmand ca pe santier sa fie amestecat cu lopata de var Vezi definitia »
BREC, brecuri, s. n. Trăsură ușoară cu patru roți, cu capra înaltă, având două bănci așezate față în față în lungul sau în latul trăsurii. – Fr. break (<engl.). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z