Definita cuvantului agarinean
AGARINEÁN s. m. v. agarean.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu agarinean
POTSDAMIÁN s.n. (Geol.) Epocă (serie) superioară a cambrianului, tipică Munților Appalași (S.U.A.). // adj. Care aparține acestei epoci. [Pron. -mi-an, pl. -ieni, -iene. / < fr. potsdamien, cf. Potsdam – localitate în S.U.A.]. Vezi definitia »
cordan, cordane s. n. (obs.) penis. Vezi definitia »
POLINEZIÁN, -Ă, polinezieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Polineziei sau este originară de acolo; (la m. pl.) populație care locuiește în Polinezia. 2. Adj. Care aparține Polineziei sau polinezienilor (1), privitor la Polinezia sau la polinezieni, caracteristic, propriu Polineziei sau polinezienilor, originar din Polinezia; ca al polinezienilor. [Pr.: -zi-an] – Din fr. polynésien. Vezi definitia »
ANGLICÁN, -Ă, anglicani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Adept al anglicanismului. 2. Adj. Care ține de anglicanism, care se referă la anglicanism. – Din fr. anglican. Vezi definitia »
PRECAMBRIÁN, -Ă, precambrieni, -e, s. n., adj. 1. S. n. Prima eră din istoria Pământului. 2. Adj. Care aparține precambrianului (1), privitor la precambrian. [Pr.: -bri-an] – Din fr. précambrien. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z