Definita cuvantului browning
BROWNING [bráuniŋ], John Moses (1855-1926), constructor de arme de foc american. A inventat pistolul care-i poartă numele, patentat în Belgia în 1896, aflat și în dotarea armatei române.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu browning
KIANG s.m. Hemion care trăiește în cete mici prin Asia Centrală și Tibet (Equus hemionus kiang). (cf. germ. Kiang) Vezi definitia »
HURLING s.n. Joc sportiv originar din Irlanda, care se practică cu o minge de plută îmbrăcată în piele, condusă și lovită cu un fel de crosă, și care trebuie introdusă în poarta adversă. [Pron. árling. / < engl. hurling) Vezi definitia »
QIGONG CIKÚNG/ s. n. complex de tehnici tradiționale chineze pentru păstrarea energiei vitale (< chim qigong) Vezi definitia »
MERCHANDISING MERCENDÁIZING/ s. n. cercetare a dezvoltării vânzării și a utilizării mărfurilor și serviciilor printr-o mai bună prezentare și publicitate în rândul consumatorilor. (< engl. merchandising) Vezi definitia »
FÚLING s. n. strat de organisme acvatice pe pietre, pe stâlpii de beton, de lemn sau de metal ai podurilor, pe coca navelor etc. (< engl. fulling) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z