Definita cuvantului brunswick
BRUNSWICK, Karl Wilhelm Ferdinand, duce de (1735-1806), feldmareșal prusac. Comandantul armatelor primei coaliții antifranceze; înfrînt la Valmy (1792) și apoi la Auerstädt (1806), unde a fost rănit mortal.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu brunswick
tNdCk6 <a href=„http://jokcqfgkebei.com/”>jokcqfgkebei</a>, [url=http://nwzpsccozcjc.com/]nwzpsccozcjc[/url], [link=http://grflwbkvzfsk.com/]grflwbkvzfsk[/link], http://wqzxuolhfotv.com/ Vezi definitia »
ROCK s.n. v. rock and roll. Vezi definitia »
HARD ROCK, (2) hard rock-uri, s.n. 1. Stil în muzica ușoară și de jaz cu sonorități puternice, obsedante. 2. Cântec în stil hard rock (1). – Din engl. hard rock. Vezi definitia »
ÓVERLOCK s. n. Mașină de cusut folosită în industria confecțiilor de tricot pentru asamblare și tivire. [Pr.: óvărloc] – Cuv. engl. Vezi definitia »
BECK, Jósef (1894-1944), colonel, om politic polonez. Ministru de externe (1932-1939). Inițial, partizan al unor alianțe cu Franța și România, a promovat ulterior o politică de apropiere față de Germania hitleristă. După invadarea Poloniei de către hitleriști s-a refugiat în România, unde a și murit. În 1991, osemintele sale au fost transferate în patrie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z