Definita cuvantului codicil
CODICÍL, codicile, s. n. Act întocmit în formă testamentară prin care se modifică sau se completează conținutul inițial al unui testament. – Din fr. codicille, lat. codicillus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu codicil
TONSIL- v. tonsilă. Vezi definitia »
VINDECÁBIL, -Ă, vindecabili, -e, adj. (Despre boli, răni, leziuni etc.; fig. despre suferințe morale) Care poate fi vindecat, care are leac; curabil. – Vindeca + suf. -bil. Vezi definitia »
INCOGNOSCÍBIL, -Ă adj. (Fil.) Care nu poate fi cunoscut de rațiunea omenească (deși se presupune că există); de necunoscut. [Cf. fr. incognoscible < lat. in – ne, cognoscere – a cunoaște]. Vezi definitia »
LOCOMOBÍL, -Ă I. adj. (despre mașini) care se poate deplasa la locul de utilizare. II. s. f. mașină de forță montată pe roți, cu aburi sau cu motor de benzină, care se poate deplasa, prin remorcare, servind la punerea în mișcare a altor mașini. (< fr. locomobile) Vezi definitia »
REMEDIÁBIL, -Ă, remediabili, -e, adj. Care poate fi remediat, corectat, căruia i se poate aduce o îndreptare, o îmbunătățire, căruia i s-a găsit un remediu. [Pr.: -di-a-] – Din fr. remédiable. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z