Definita cuvantului charter
CHARTER (cuv. engl.) [tʃá:tə] subst. Navlosire, închiriere. ♦ Avion închiriat la un preț mai scăzut decît cel al curselor regulate, pentru efectuarea unor servicii de transport de persoane; p. ext. închirierea unui autobuz. ◊ C.-party = document care atestă închirierea unui contract de navlosire.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu charter
LÉFTER, -Ă, lefteri, -e, adj. Care nu are nici un ban, care este fără lăscaie (în pungă). ◊ Expr. A rămâne (sau a lăsa pe cineva) lefter = a rămâne (sau a lăsa pe cineva) fără nici un ban. – Din ngr. (e)léfteros „liber”. Vezi definitia »
GÁNGSTER, gangsteri, s. m. Membru al unei bande de răufăcători; p. gener. bandit, răufăcător. – Din fr., engl. gangster. Vezi definitia »
TRÁILER s.n. 1. Remorcă alcătuită dintr-o platformă joasă și solidă, sprijinită în spate pe un tren dublu de roți, iar în față pe vehiculul motor, folosită pentru transportul pe șosele sau în porturi a coletelor și pieselor grele. 2. (Mar.) Bac (pe cablu); pod plutitor. [Var. treiler s.n. / < engl. trailer, cf. fr. traille]. Vezi definitia »
CANCANIÉR, -Ă adj., s. m. f. bârfitor. (< fr. cancanier) Vezi definitia »
PARFUMIÉR, parfumieri, s. m. Persoană care vinde parfumuri (2) sau produse de parfumerie ori care lucrează la producerea parfumurilor. [Pr.: -mi-er] – Din parfum. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z