Definita cuvantului tergal
TERGÁL s. n. Fibră textilă obținută prin procedee chimice din rășini sintetice poliesterice; p. ext. țesătură făcută din astfel de fibre. – Din fr. tergal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu tergal
CANTONÁL, -Ă adj. Propriu unui canton (3) [în DEX și DN]. [< fr. cantonal]. Vezi definitia »
TRADIȚIONÁL, -Ă adj. Păstrat, transmis prin tradiție; care ține de tradiție; obișnuit. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. traditionnel, it. tradizionale]. Vezi definitia »
TRANZACȚIONÁL, -Ă, tranzacționali, -e, adj. Care se referă la o tranzacție, care are la bază o tranzacție sau rezultă dintr-o tranzacție. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. transactionnel. Vezi definitia »
PRINCIPIÁL, -Ă adj. Care se conduce după anumite principii; potrivit unei convingeri; consecvent, ferm. // adv. În principiu, în linii mari. [Pron. -pi-al. / < principiu]. Vezi definitia »
OVÁL, -Ă, ovali, -e, adj., s. n. 1. Adj. Care are formă alungită asemănătoare cu a oului de găină; eliptic. 2. S. n. Curbă convexă închisă, cu o axă de simetrie, a cărei curbură este mai mare în punctele de intersecție cu axa decât în oricare alt punct al ei; formă sau contur asemănător cu figura descrisă mai sus. – Din fr. ovale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z