Definita cuvantului răgace
RĂGÁCE, răgace, s. f. (Entom.) Rădașcă. – Din bg., scr. rogač.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu răgace
REPRODÚCE, reproduc, vb. III. 1. Tranz. A reda cu exactitate ceea ce este scris, ceea ce a spus sau a făcut cineva. ♦ A imita felul de a fi, gesturile, mimica cuiva. 2. Refl. A reactualiza în memorie idei, cunoștințe însușite în cursul experienței anterioare. 3. Refl. A se produce, a se arăta din nou; a se repeta. 4. Tranz. (Ec. pol.) A relua în mod continuu procesul de producție; a produce din nou. 5. Tranz. A produce în serie; a multiplica. 6. Refl. (Biol.) A se perpetua prin generare; a se înmulți. – Re1- + produce (după fr. reproduire). Vezi definitia »
Ce, simbol chimic pentru ceriu. Vezi definitia »
véce s. f., g.-d. art. vécii; pl. veci Vezi definitia »
bîrcoáce s. f. – Varietate de moșmon, Cotoneaster vulgaris. Tc. barkuk „prună galbenă”, din ngr. πραιϰόϰιον ‹ lat. praecox. De la forma arabă barqŭq derivă sp. albaricoque. Vezi definitia »
BRUCE [brus], dinastie regală scoțiană (1306-1371), de origine normandă. Întemeiată de Robert B., rege al Scoției (1306-1329); privat de dreptul său de succesiune la tron, de către cuceritorul Scoției, Eduard I. Prizonier, a evadat și s-a proclamat rege. A luptat cu Eduard II, învingîndu-l la Bannockburn (21 iun. 1314). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z