Definita cuvantului descăzut
DESCĂZÚT, descăzuturi, s. n. Primul termen al unei scăderi, numărul din care se scade alt număr. – De4 + scăzut.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu descăzut
ghermesút (ghermesúturi), s. n. – Țesătură fină, voal. – Var. ghermesit. Tc. germsud (Șeineanu, II, 80; Lokotsch 684). Sec. XVIII, înv. Vezi definitia »
BĂÚT2, -Ă, băuți, -te, adj. 1. Care și-a astâmpărat setea cu apă. 2. Beat. – V. bea. Vezi definitia »
MAMÚT s.m. 1. Mamifer fosil înrudit cu elefantul, care a trăit în cuaternarul inferior, fiind adaptat la un climat rece. 2. (Fig.) Lucrare, edificiu, construcție, întreprindere, organizație de proporții foarte mari; colos. [Cf. fr. mammouth, it. mammut < rus. mamont]. Vezi definitia »
MAZÚT s. n. 1. păcură. 2. strat toxic la suprafața mărilor și oceanelor în urma deversării unor mari cantități de țiței. (< fr. mazout, rus. mazut) Vezi definitia »
TRECÚT1 s. n. 1. Timpul care s-a scurs (până în prezent); întâmplările, faptele, starea de lucruri din acest timp. ◊ Loc. adj. și adv. Din trecut = de altădată, de odinioară, de demult. ◊ Loc. adv. În trecut = altădată, odinioară. ◊ Expr. A o rupe cu trecutul = a pune capăt unei situații sau unei stări de lucruri de care cineva se mai simte încă legat, a nu mai vrea să știe de ceea ce a fost. 2. Denumire dată grupului de timpuri (sau fiecăruia dintre timpurile) verbale care exprimă o acțiune săvârșită înainte de momentul vorbirii sau înainte de un moment de referință. – V. trece. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z