Definita cuvantului defrișor
DEFRIȘÓR, -OÁRE, defrișori, -oare, s. m. și f. Persoană care efectuează sau lucrează la defrișări. – Din fr. défricheur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu defrișor
EGALIZATÓR, -OÁRE, egalizatori, -oare, adj., s. n. 1. Adj. Care egalizează, care produce sau determină egalizarea. 2. S. n. Produs chimic care se adaugă în băile de vopsire pentru dispersarea, mărirea vitezei de pătrundere și fixarea colorantului. 3. S. n. Dispozitiv care reglează presiunea într-o conductă. – Din fr. égalisateur. Vezi definitia »
COREDÁCTOR, -OÁRE s. m. f. redactor împreună cu alții la aceeași lucrare. (< rus. koredaktor) Vezi definitia »
VARISTÓR, varistoare, s. n. Dispozitiv (rezistor) a cărui rezistență depinde de valoarea tensiunii aplicate la bornele lui. – Din fr. varistor. Vezi definitia »
SUCCESÓR, -OÁRE, succesori, -oare s. m. și f. 1. Persoană care urmează în locul alteia (într-o funcție, într-o demnitate). 2. (Jur.), Persoană care dobândește drepturi și obligații de la o altă persoană; moștenitor. – Din fr. succeseur, lat. successor. Vezi definitia »
ALOCÓR, -Ă adj. 1. care prezintă alocorie. 2. care polarizează două sau mai multe formații vegetale înrudite. (< fr. allochore) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z