Definita cuvantului stelit
STELÍT s. n. Aliaj de cobalt, crom, molibden, tungsten, fier etc., dur și inoxidabil, din care se fac instrumente chirurgicale sau piese cu care se lucrează la temperaturi înalte și în medii oxidante. – Din fr. stellite, germ. Stellit.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu stelit
AFANÍT s.n. (Geol.) Rocă cu granule fine și cu o contextură compactă. [< engl. aphanite, cf. gr. aphanes – invizibil]. Vezi definitia »
XENOLÍT s. n. fragment de piatră străin de roca eruptivă în care se află. (< fr. xénolithe, germ. Xenolith, engl. xenolith) Vezi definitia »
FORFAIT [FORFÉ] s. n. (sport) 1. sumă pe care proprietarul unui cal angajat într-o cursă este obligat s-o plătească dacă nu-l lasă să alerge. 2. pierdere a unui drept ca penalizare pentru nerespectarea regulamentului de către un concurent sau o echipă. 3. a declara ~ = a anunța că nu va participa la competiția la care era angajat. (< fr. forfait, engl. forfeit) Vezi definitia »
secfestrarisít, secfestrarisítă, adj. (înv.; despre bunuri mobile sau imobile aflate în litigiu) sechestru. Vezi definitia »
ÎNĂCRÍT, -Ă, înăcriți, -te, adj. Acrit; p. ext. stricat, alterat. ♦ Fig. (Despre oameni) Posac, ursuz. – V. înăcri. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z