Definita cuvantului supraeu
SUPRAÉU, supraeuri, s. n. Parte a personalității considerată ca cenzor al întregului comportament social al individului. – Supra- + eu (după fr. sur-moi).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu supraeu
PATEU, pateuri s.n (Arg.) (adol.) Ficat. Vezi definitia »
TURNÉU, turnee, s. n. Deplasare pe care o face un artist sau un ansamblu artistic în mai multe localități (sau țări), spre a da o serie de reprezentanții; deplasare pe care o face un sportiv sau o echipă sportivă în diverse localități (sau țări), pentru a susține o serie de meciuri, de întâlniri. ♦ Călătorie oficială pe care o face o personalitate (politică) în diverse localități (sau țări), după un program dinainte stabilit. – Din fr. tournée. Vezi definitia »
antréu (antréuri), s. n. – Vestibul. – Var. antret. Fr. entrée, cf. ngr. ἀντρέ. T din antret trebuie să fie analogic, ca în caiet. Vezi definitia »
CORINTÉU, corintei, s. m. (Maghiarism reg.) Persoană care spune chiuiturile la o nuntă. din magh. kurjantó. Vezi definitia »
RAFÉU s. n. linie de joncțiune a două jumătăți simetrice ale unei formații anatomice sau ale unui organ. (< fr. raphé, gr. raphe) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z