Definita cuvantului crâng
CRÂNG, crânguri, s. n. 1. Pădurice de arbori tineri și de lăstari. ♦ Loc acoperit cu arbuști sau cu tufe; tufăriș, desiș. 2. (Rar; în sintagma) Crângul cerului = bolta cerească, firmament. – Din sl. krongu.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu crâng
TELERECÓRDING s. n. Aparat folosit pentru înregistrarea și redarea imaginilor, utilizând înregistrarea pe film a imaginilor de pe ecranul unui monitor2 (2) de televizor. ♦ Peliculă pe care s-a făcut această înregistrare. – Din engl. telerecording. Vezi definitia »
SHORTENING [ȘORTNING] s. n. specie de grăsimi animale sau vegetale, de consistența unturii de porc, care se amestecă și se prelucrează ușor, în industria alimentară. (< engl. shortening) Vezi definitia »
FOLK-SONG s.n. Cântec popular caracterizat prin intenții vădite de critică contra unei societăți anumite, ca expresie a unei culturi, a unui grup neintegrat ideologic în acea societate. [Pron. folc-son. / < engl., fr., it. folk-song]. Vezi definitia »
BRÁINSTORMING [-STORMING] s. n. tehnică de lucru în colectiv, în procesul predării, având ca scop stimularea prin participarea liberă și spontană la discuții a tuturor membrilor unui grup. (< amer., fr. brainstorming) Vezi definitia »
HEADING s.n. (Sport) Lovitură dată cu capul la fotbal; joc efectuat cu capul la fotbal. [Pron. hí-din. / < engl. heading]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z