Definita cuvantului corelațional
CORELAȚIONÁL, -Ă, corelaționali, -e, adj. Care este bazat pe corelații. [Pr.: -ți-o-] – Din corelație.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu corelațional
CHINTÁL, chintale, s. n. Unitate de măsură pentru greutăți egală cu o sută de kilograme. – Din fr. quintal. Vezi definitia »
CANONIÁL, -Ă adj. (Rar) Canonic. [Pron. -ni-al. / < fr. canonial]. Vezi definitia »
MAREȘÁL, mareșali, s. m. 1. Gradul cel mai înalt din ierarhia militară din unele țări; ofițer care are acest grad. ◊ Mareșalul curții (regale) sau mareșalul palatului = persoană care are conducerea administrativă generală a bunurilor unui monarh și răspunde de protocolul de la curte; titlu purtat de această persoană. 2. Nume care se dădea în Rusia și în Polonia președintelui unui corp nobiliar. – Din fr. maréchal. Vezi definitia »
MACROSOCIÁL, -Ă adj. Referitor la marile colectivități umane. ◊ Nivel macrosocial = ansamblul structurilor, instituțiilor, relațiilor și activităților sociale la nivelul întregii societăți, al unor grupuri mari. [Pron. -ci-al. / cf. fr. macrosocial]. Vezi definitia »
GAVIÁL s.m. Specie de crocodil cu botul foarte lung și îngust, umflat la capăt, care trăiește în fluviile din India și Birmania. [Pron. -vi-al. / < fr., engl. gavial, cf. hind. gharvial]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z