Definita cuvantului chartreuse
CHARTREUSE s. n. Sort de lichior obținut prin macerarea în alcool etilic a unui amestec de plante, care apoi se distilează, se amestecă cu sirop de zahăr, se îmbuteliază și se păstrează mai mult timp pentru desăvârșirea aromei. [Pr.: șartröz] – Cuv. fr.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu chartreuse
[se num. flatuozitate sau flatulenta! – tavi] elibarari de gaze Vezi definitia »
case; <a href=„http://naltrexoneinjection.com”>karelia</a>; <a href=„http://nadita.net”>karelia</a>; <a href=„http://niche-street.com”>discount golden gate</a>; Vezi definitia »
BETELGEUSE, stea roșiatică variabilă, situată în constelația Orion, la c. 650 ani lumină de Soare. Are mărimea între 0,4 și 1,3 (diametrul între 730 și 1.000 de diametre solare) și perioada de 196 zile. Vezi definitia »
oSe5Cc <a href=„http://zajzbkkyyjnl.com/”>zajzbkkyyjnl</a>, [url=http://ajhtwkxrjjbu.com/]ajhtwkxrjjbu[/url], [link=http://xtaonudbfkol.com/]xtaonudbfkol[/link], http://jppbbrepwgqw.com/ Vezi definitia »
SUBPÚSE adj. n. și f. pl. v. SUBPÚS, -Ă, subpuse, adj. n. și f. (Reg., în expr.) Cu mâinile (sau brațele) subpuse = în poziție de repaus, cu brațele încrucișate pe piept și cu mâinile așezate subsuori; fig. în inactivitate. Cu picioarele subpuse = șezând cu picioarele îndoite sub corp (după moda orientală). – Din sub + pus. [DLRM] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z