Definita cuvantului vinicer
VINICÉR s. m. (Pop.) Luna septembrie. – Cf. sl. vinicije „vie”.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu vinicer
CIOCOLATIÉR, ciocolatieri, s. m. Muncitor într-o fabrică de ciocolată. [Pr.: -ti-er] – După fr. chocolatier. Vezi definitia »
POÁNTER, poanteri, s. m. Rasă de câini de vânătoare cu talie înaltă, picioare lungi, urechile plecate și părul scurt și neted; prepelicar de rasă engleză; brac englez. [Scris și: pointer] – Din fr., engl. pointer. Vezi definitia »
BREWSTER [brú:stə], Sir David (1781-1868), fizician scoțian. Contribuții în optică (polarizarea luminii), astronomie (spectrul solar). A inventat caleidoscopul și un tip de stereoscop. Vezi definitia »
SCÚTER, scutere, s. n. Tip de motocicletă ușoară, cu roți mici, cu motorul așezat, de obicei, sub șaua conducătorului, permițând acestuia să stea într-o poziție comodă (ca pe scaun), și care poate transporta una sau două persoane. – Din engl., fr. scooter. Vezi definitia »
ÍNTER s.m. Jucător din linia de atac a unei echipe de fotbal sau de handbal, care ocupă locul din dreapta sau din stânga centrului înaintaș. [Cf. lat. inter]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z