Definita cuvantului precancer
PRECÁNCER s.n. Fază premergătoare necesară pentru apariția bolii canceroase. [Cf. fr. précancer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu precancer
PÚNCER, punceri, s. m. Boxer al cărui mod de a boxa se bazează mai mult pe lovituri aplicate adversarului și mai puțin (sau deloc) pe evitarea loviturilor acestuia. [Acc. și: puncér, var. (după alte surse) puncher]. – Din engl. puncher. Vezi definitia »
REVOLVÉR s.n. 1. Armă de foc asemănătoare pistoletului, cu care se pot trage mai multe focuri fără a o reîncărca și care are o singură țeavă cu un butoiaș cilindric, unde se țin cartușele. 2. Ciocan pneumatic. 3. Sistem-revolver = tip de dispozitiv care declanșează automat mișcările succesive ale unei piese de mașină. ♦ Strung-revolver = strung universal care servește la prelucrarea în serie a pieselor de formă complicată. [< fr. revolver, cf. engl. revolve – a se reîntoarce]. Vezi definitia »
ÎNTREFIÉR s.n. Spațiu liber între fețele interne ale inductorilor și fața exterioară a indusului la o mașină electrică. [Pron. -fier. / după fr. entrefer]. Vezi definitia »
AURIFÉR, -Ă adj. (despre terenuri, roci, râuri) care conține aur. (< fr. aurifère, lat. aurifer) Vezi definitia »
ÚTER, utere, s. n. Organ cavitar musculos care face parte din aparatul genital feminin, în care se dezvoltă embrionul și fătul la animalele superioare; mitră. – Din lat. uterus, fr. utérus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z