Definita cuvantului androsteron
ANDROSTERÓN s.m. Hormon sexual masculin. [Var. androsteronă s.f. / < fr. androstérone].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu androsteron
PORTAVIÓN s. n. navă militară de mare tonaj destinată transportului și lansării avioanelor de luptă. (< fr. porte-avion) Vezi definitia »
OOGÓN s.n. (Bot.) Cavitate în care se formează oosfera la talofite (alge și ciuperci); oogonium, ovogon. [< fr. oogone, cf. gr. oon – ou, gone – naștere]. Vezi definitia »
COLOFÓN, colofoane, s. n. (Rar) Notă, însemnare finală a unei cărți, care reproduce sau completează cele spuse în titlu. – Din fr. colophon. Vezi definitia »
FILÓN, filoane, s. n. Zăcământ cu aspect de plăci format în crăpăturile scoarței pământului prin consolidarea magmei sau prin depunerea unor minerale aflate în soluție în apele termale; vână. – Din fr. filon. Vezi definitia »
RAIÓN s.n. 1. Suprafață, teritoriu limitat de o anumită rază în raport cu un centru. ♦ Unitate teritorial-administrativă în care se împarte o regiune, un district sau un oraș mare în unele țări. ♦ Fâșie de teren pe care acționează o unitate militară în apărare. 2. Secție a unui magazin unde se găsesc mărfuri de același fel. [Pron. ra-ion, pl. -oane. / < fr. rayon, rus. raion]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z