Definita cuvantului bungalov
BUNGALÓV s.n. Locuință construită de europeni în India, din lemn și din împletituri de trestie, cu un singur etaj și înconjurată de verande. [Pron. și bún-ga-lou, pl. -vuri, var. bungalou s.n. / < engl. bungalow].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu bungalov
MÓRCOV, morcovi, s. m. 1. Plantă leguminoasă din familia umbeliferelor, cu rădăcina groasă în formă de con, de culoare galbenă-roșiatică și cu gust dulce, folosită în alimentație (Daucus carota sativa).Morcov sălbatic (sau de câmp) sau morcovul câmpului = rușinea-fetei (Daucus carota). 2. (Arg. și fam.) Fiecare dintre bornele fixate pe marginile unei șosele. – Din bg. morkov. Vezi definitia »
ASIMOV, Isaac (1920-1992), biochimist și scriitor american de origine rusă. Lucrări de popularizare a științei („În interiorul atomului”, „Creierul uman”). Romane științifico-fantastice de mare popularitate („Fundația”, „Sfîrșitul universului”). Vezi definitia »
MALACÓV s.n. v. malacof. Vezi definitia »
BUCOV, com. în jud. Prahova; 9.544 loc. (1991). Expl. de argile. Cărămidă și țiglă. Vestigii arheologice la Rotari și Tioca atestînd locuirea aici începînd din epoca neolitică. În ev. med. a fost oraș, reședință de județ. Vezi definitia »
CEASOSLÓV s. n. v. ceaslov. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z