Definita cuvantului mârlitor
mârlitór, mârlitoáre, s.m. și f. (reg.) berbec sau oaie de reproducție.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu mârlitor
PREÎNCĂLZITÓR, preîncălzitoare, s. n. Instalație care servește la preîncălzire. [Pr.: pre-în-] – Preîncălzi + suf. -tor. Vezi definitia »
COAUTÓR, -OÁRE, coautori, -oare, s. m. și f. 1. Persoană care a scris o lucrare, a făcut o invenție etc. împreună cu alta sau cu altele, considerată în raport cu aceasta sau cu acestea. 2. Persoană care a săvârșit o infracțiune împreună cu alta sau cu altele, considerată în raport cu aceasta sau cu acestea. [Pr.: co-a-u-] – Din fr. coauteur. Vezi definitia »
DEVELOPATÓR, developatoare, s. n. Substanță chimică cu ajutorul căreia se developează. ♦ Substanță chimică folosită pentru sintetizarea coloranților fixați pe fibrele textile. – Din fr. développateur. Vezi definitia »
DĂRĂCITÓR, -OÁRE, dărăcitori, -oare, subst. 1. S. m. și f. Muncitor specializat în dărăcit, care lucrează la dărăcit. 2. S. n. Perie cu dinți rari de oțel, folosită pentru dărăcit; darac. – Dărăci + suf. -tor. Vezi definitia »
TERMOVIZÓR, termovizoare, s. n. (Med.) Aparat folosit pentru diagnosticarea bolilor vaselor sangvine. – Din rus. termovizor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z