Definita cuvantului proreclama
proreclamá, proreclám, vb. I (reg.) a reclama din nou.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu proreclama
DESHUMÁ vb. I. tr. A scoate din pământ un cadavru; a exhuma; a dezgropa. [P.i. -mez. / după înhuma]. Vezi definitia »
xVMa4B <a href=„http://mgvgjfodjync.com/”>mgvgjfodjync</a>, [url=http://fvgavyniagyt.com/]fvgavyniagyt[/url], [link=http://agoxmzgpeqrm.com/]agoxmzgpeqrm[/link], http://smzagprsrxdw.com/ Vezi definitia »
SUPRAESTIMÁ vb. I. tr., refl. A (se) supraaprecia. [Pron. -pra-es-, p.i. -mez. / < supra- + estima, după fr. surestimer]. Vezi definitia »
DEFLEGMÁ vb. tr. a separa componenții unui amestec de lichid prin distilarea și relichefierea fracțiunilor cu punct de fierbere mai înalt. (< fr. déflegmer) Vezi definitia »
DEZARMÁ vb. I. tr. 1. A smulge, a lua armele cuiva, a sili pe cineva să predea armele. ♦ (Fig.) A lua cuiva orice motiv de supărare, a pune pe cineva în imposibilitatea de a se opune la ceva. ♦ (Fig.) A face neputincios, a lua puterea (de luptă) cuiva. 2. intr. (Despre state) A renunța la pregătiri militare, a desființa sau a reduce înarmările. 3. tr. A lua, a scoate armamentul dintr-un fort, dintr-o fortificație; a lua armamentul de pe o navă de război. [Cf. fr. désarmer]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z