Definita cuvantului plurilateral
PLURILATERÁL, -Ă adj. (Liv.) Multilateral. [Et. incertă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu plurilateral
TIMBAL, timbale, s.n. În gastronomie, mulă (vas de metal sau de porțelan) rotundă și înaltă, în care se realizează, se dă la cuptor și se servește un preparat delicat; prin ext., a) preparat (de legume, orez etc.) realizat într-un astfel de vas, dar ceva mai mic, copt în bain-marie, apoi demulat și servit ca antreu sau garnitură, păstrând forma de țimbal; b) preparat, sărat sau dulce, servit într-o coajă (realizată din aluat copt) de forma unui timbal (ca o mică salatieră). var. tambal; din fr. timbale. Vezi definitia »
ECHINOXIÁL, -Ă adj. v. echinocțial. Vezi definitia »
ABSIDIÁL, -Ă, absidiali, -e, adj. Care ține de absidă; privitor la absidă. [Pr.: -di-al.Var.: absidál, -ă adj.] – Din fr. absidal. Vezi definitia »
CONFESIONÁL1 s. n. cabină într-o biserică catolică de unde preotul ascultă spovedania. (< fr. confessionnal, it. confessionale) Vezi definitia »
PAUȘÁL s.n. Sistem de plată pentru beneficiarii prestărilor de servicii comunale la care instalațiile nu sunt înzestrate cu aparate de măsurat cantitățile consumate, suma calculându-se cu aproximație pe baza capacităților instalate ale aparatelor sau a consumurilor posibile. [< germ. Pauschale]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z