Definita cuvantului citov
cítov (-vă), adj. – Puternic, voinic, robust, rezistent. Sb. (bg.) čitav (Cihac, II, 57). În Trans.Der. citovi, vb. (a înzdrăveni).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu citov
hrisóv (hrisoáve), s. n. – Scrisoare, act ce servea ca titlu de proprietate, de privilegiu, pergament. Se numeau astfel toate documentele ce proveneau de la cancelaria domnească, și care purtau sigiliul domnitorului. – Var. (înv.) hrisovúl, (pop.) hristov. Ngr. χρμσόβουλον „bulă de aur” (Roesler 579; DAR), cf. v. sb. hrisovolĭ. Sec. XVII. Pentru nume, cf. și bula „sigiliu papal” și „document papal”. – Der. hrisovolit, s. m. (persoană care se bucura de un drept sau privilegiu, în virtutea unui document al domnitorului). Vezi definitia »
BUTLEROV, Aleksandr Mihailovici (1828-1866), chimist rus. Prof. univ. la Kazan și Petersburg. Fondatorul teoriei structurii chimice, care stă la baza chimiei organice moderne. A sintetizat trimetilcarbinolul, a obținut izobutilena, urotropina. Vezi definitia »
RẤȘCOV, râșcovi, s. m. Ciupercă comestibilă cu pălăria de culoare portocalie-cărămizie și cu picior galben-portocaliu, care crește prin pădurile de fag și de brad și care secretă un latex (Lactarius deliciosus).Cf. ucr. ryžok, ryžka. Vezi definitia »
morcov timpuriu Vezi definitia »
malacóv (malacovuri), s. n. – Crinolină. De la Malakof, fortăreață din Sevastopol cucerită de francezi în 1851, al cărei nume a fost dat rochiei atunci la modă. – Der. înmalacofa, vb. (a se îmbrăca cu crinolină). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z