Definita cuvantului aerobie
AERÓBIE s. f. 1. microorganism care se dezvoltă în prezența aerului. 2. (în industria aeronautică) propulsare care nu poate avea loc decât în atmosferă. (< fr. aérobie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aerobie
ANENCEFALÍE s.f. (Biol.) Monstruozitate care constă în lipsa sau în reducerea creierului la nou-născuți. [Gen. -iei. < fr. anencéphalie]. Vezi definitia »
SUBSCRÍPȚIE, subscripții, s. f. Faptul de a se angaja sau de a cere cuiva să se angajeze printr-o semnătură la o contribuție bănească pentru o operă de interes public sau particular; subscriere. ◊ Listă de subscripție = act, document pe care semnează cei care contribuie la adunarea unor fonduri pentru o operă de interes public sau particular. – Din lat. subscriptio, fr. souscription. Vezi definitia »
CHEIROMEGALÍE, cheiromegalii, s. f. (Med.) Hipertrofie a mâinii. [Pr.: -che-iVar.: chiromegalíe s. f.] – Din fr. chéiromégalie. Vezi definitia »
SCHIMNICÍE, schimnicii, s. f. (Rar) 1. Starea, viața de schimnic; pustnicie, sihăstrie. 2. Locuință a schimnicului. [Var.: schivnicíe s. f.] – Schimnic + suf. -ie. Vezi definitia »
DIASPORÍE s. f. tip de diseminare a unui organism vegetal prin diaspori (1). (< fr. diaspora) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z