Definita cuvantului amiostenie
AMIOSTENÍE s. f. atonie musculară. (< fr. amyosthénie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu amiostenie
IRIDOSCOPÍE s. f. examinare medicală a irisului (I, 2) cu iridoscopul. (< fr. iridoscopie) Vezi definitia »
PREȘEDINȚÍE s. f. Funcția și activitatea de conducere a președintelui; perioada de activitate a unui președinte; p. ext. sediu unde își exercită funcția un președinte și aparatul administrativ auxiliar din subordinea lui; prezidenție. – Președinte + suf. -ie. Vezi definitia »
MASTECTOMÍE s. f. mamectomie. (< fr. mastectomie) Vezi definitia »
CRISTALOFOBÍE s. f. teamă patologică de obiectele de cristal și (p. ext.) de cioburi și oglinzi. (< fr. cristallophobie) Vezi definitia »
LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.; în sintagma) Contract de locațiune = Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. 3. Un loc anume, precis determinat. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis, engl. location. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z