Definita cuvantului cavicorn
CAVICÓRN, -Ă I. adj. (despre animale) care posedă coarne cavitare. II. s. n. pl. familie de erbivore rumegătoare care au coarnele goale în interior și persistente: taurinele, antilopele etc. (< fr. cavicorne/s/)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cavicorn
INTERN, -Ă adj. Care se află înăuntru; interior, lăuntric. ◊ Organe interne = organele din cavitatea toracică și abdominală; unghi intern = unghi format de două drepte tăiate de o secantă, aflat în interiorul lor și de aceeași parte a secantei. // s.m. și f. Elev sau ucenic care locuiește și ia masa într-un internat. ♦ Student în medicină care face practică la un anumit spital, unde de obicei și locuiește. [Cf. interne, it. interno, cf. lat. internus]. Vezi definitia »
WESTERN s.n. Gen de film de aventuri creat în America, a cărui acțiune se petrece de obicei în timpul colonizării vestului Statelor Unite. [Pron. ués-tărn. / < engl. western]. Vezi definitia »
SEMICÁMGARN s. n. țesătură, stofă asemănătoare camgarnului. (< semi- + camgarn) Vezi definitia »
PATÉRN, -Ă adj. De tată, al tatălui; părintesc; paternal. [Cf. fr. paterne, lat. paternus]. Vezi definitia »
DIÚRN, -Ă adj. de zi, din timpul zilei. ♦ mișcare ~ă = mișcare aparentă, de la est la vest, a aștrilor pe bolta cerească, care are loc în 24 de ore; maree ~ă = tip de maree caracterizat prin aceea că în 24 de ore are loc o maree înaltă și una joasă. ◊ (despre flori) care își duce viața activă în timpul zilei. (< fr. diurne, lat. diurnus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z