Definita cuvantului epiglotă
EPIGLÓTĂ s. f. membrană cartilaginoasă elastică, la partea superioară a laringelui, care acoperă glota, împiedicând pătrunderea alimentelor în căile respiratorii. (< fr. épiglotte)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu epiglotă
SÚRSĂ s. f. 1. loc unde se găsește și de unde se poate procura ceva din belșug. 2. corp care emite sunete, lumină, radiații nucleare etc. 3. (fig.) loc de unde emană o informație. ♦ izvor, origine, obârșie. ♦ ~ de inspirație = domeniu din care se inspiră un scriitor, un artist. 4. electrod al unui tranzistor cu efect de câmp, care furnizează purtătorii de sarcină majoritari. (< fr. source) Vezi definitia »
PORTPÁGINĂ s. f. suport de hârtie sau de carton pe care se așază zațul tipografic spre a fi transportat. (după fr. porte-page) Vezi definitia »
MUSCÚLĂ s. f. mașină de război care facilita apropierea de ziduri, protejând totodată de săgeți, de pietre etc. (< fr. muscule) Vezi definitia »
albanístică s. f., g.-d. art. albanísticii Vezi definitia »
ENTEROGASTRÓNĂ, enterogastrone, s. f. Hormon duodenal cu acțiune asupra secreției și motilității gastrice. [Var.: enterogastrón s. n.] – Din fr. entérogastrone. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z