Definita cuvantului ferimagnetism
FERIMAGNETÍSM s. n. formă de manifestare a proprietăților magnetice ale materiei, specifică feritelor. (< fr. ferrimagnétisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ferimagnetism
CLIMATÍSM s. n. ansamblu de activități care concură la punerea în valoare a climei specifice anumitor regiuni. (< fr. climatisme) Vezi definitia »
CHIÁSM, chiasme, s. n. Figură de stil care constă în reluarea, în ordine inversă, a două cuvinte sau expresii. – Din fr. chiasme. Vezi definitia »
SATANÍSM s. n. 1. caracter, atitudine satanică. 2. cult consacrat lui Satana și răului. 3. tendință în literatura romantică de a lua ca motiv de inspirație diavolul; demonism (2). (< fr. satanisme) Vezi definitia »
NEOANARHÍSM s.n. Curent politic și doctrinar care reia și actualizează unele dintre tezele vechiului anarhism, pretinzând că lupta politică organizată și partidul revoluționar ar fi inutile și că tactica „revoluționară” ar fi aceea a acțiunilor extremiste și teroriste. [Pron. ne-o-a-. / et. incertă]. Vezi definitia »
NEOPLATONÍSM s.n. Curent filozofic mistic reacționar, apărut în epoca elenistică și ajuns la apogeu în epoca de decădere a Imperiului roman, care proclamă ideea creării lumii prin „emanația” din divinitate și pe aceea a cunoașterii prin extaz mistic. [Cf. fr. néo-platonisme]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z