Definita cuvantului macroplancton
MACROPLANCTÓN s. n. plancton cu organisme vizibile cu ochiul liber. (< fr. macroplancton)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu macroplancton
FANÓN, fanoane, s. n. 1. Fiecare dintre lamele cornoase fixate de maxilarul superior al balenelor. 2. Îndoitură a pielii de pe marginea inferioară a gâtului, la bovine și la unele rase de ovine; salbă. – Din fr. fanon. Vezi definitia »
CAMIÓN s. n. 1. autocamion. 2. vehicul cu tracțiune animală, pentru transportul de mărfuri sau de materiale. (< fr. camion) Vezi definitia »
DUBLUCASETOFÓN s. n. casetofon cu două casete, permițând copierea unei casete pe alta, fără a mai fi nevoie de un alt aparat. (după engl. double cassete /recorder/) Vezi definitia »
IGUANODÓN, iguanodoni, s. m. (La pl.) Gen de reptile fosile uriașe, bipede, din ordinul dinozaurienilor, cu corpul terminat printr-o coadă enormă, care le servea drept sprijin în timpul șederii pe loc; (și la sg.) animal care face parte din acest gen. – Din fr. iguanodon. Vezi definitia »
OXIMORÓN, oximoroane, s. n. Figură de stil care exprimă o ironie subtilă sau un adevăr usturător sub forma asocierii paradoxale a doi termeni contradictorii. – Din fr. oxymoron. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z