Definita cuvantului playback
PLAY-BACK PLÉI-BEC/ s. n. redare a unei înregistrări pe bandă electromagnetică sau pe disc. ◊ (cinem., tv.) tehnică, inversă dublajului, prin care înregistrarea sunetului precede pe aceea a imaginii. (< engl. play-back)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu playback
AUBÖCK Carl (1924-1993), arhitect austriac. Reprezentant al arhitecturii funcționaliste, dezvoltă locuința prototip (prima casă prefabricată din Austria). Lucrări: ansamblul rezidențial Wolfersberggasse (Viena), institutele austrice de cultură din Paris, Budapesta și Varșovia (împreună cu H. Clök). Vezi definitia »
BEWICK [bíuic], Thomas (1753-1828), gravor și ilustrator englez. Planșe cu păsări și pești, în acuarelă, tratate într-o manieră picturală. A excelat în gravura în lemn („Patrupezii”, „Fabule alese”). Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ♦ Tricot indeșirabil. 2. (Cin.) Sistem de înregistrare sincronă a imaginii și sunetului aferent prin antrenarea cu aceeași viteză la înregistrare și redare a peliculei de imagine și a benzii magnetice audio. – Din engl., fr. interlock. Vezi definitia »
BECK, Ludwig (1880-1944), general german. Șef al Marelui Stat-Major german (1935-1938), a intrat în conflict cu Hitler. Coordonatorul conspirației generalilor împotriva Führer-ului (1944). După eșuarea complotului s-a sinucis. Vezi definitia »
JAZ-ROCK GEZ-ROC/ s. n. stil aflat la confluența dintre jaz și rock. (< amer. jazz-rock) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z