Definita cuvantului pocher
PÓCHER s. n. joc de cărți, în care fiecare jucător dispune de cinci cărți cu care poate să câștige în diferite combinații. (< ngr., fr. poker, germ. Poker)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pocher
BANANIÉR, -Ă I. adj. referitor la banane, care conține banane. II. s. m. plantă tropicală arborescentă, cu tulpina subțire și înaltă, cu frunze late și alungite, în buchet în vârful tulpinii și cu fructe în ciorchine; banan. III. s. n. cargou amenajat pentru transportul bananelor. (< it. bananier) Vezi definitia »
DÚMPER s. n. autocamion cu cupă metalică basculantă, la care scaunul șoferului se rotește în jurul axei de direcție. ◊ vagonet basculant. (< fr. dumper) Vezi definitia »
TELETIPSÉTER s. n. instalație pentru culegerea mecanică telecomandată a aceluiași text la mai multe mașini și în tipografii diferite. (< fr. télétypsetter) Vezi definitia »
LEȘIÉR, leșiere, s. n. (Reg.) Pânză groasă de cânepă, în care se pune cenușa pentru facerea leșiei sau prin care se strecoară leșia făcută din cenușă. – Din leșie1 + suf. -ar. Vezi definitia »
MOTELIÉR, -Ă adj. Care este în legătură cu motelurile, de motel. [Pron. -li-er. < motel + -ier, după hotelier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z