Definita cuvantului sergent
SERGÉNT s. m. grad militar superior celui de caporal. ♦ ~ -major = primul grad militar acordat subofițerilor. (< fr. sergent)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sergent
DELÍNT s.n. Material fibros preparat din lintersul extras de pe semințele de bumbac, care se întrebuințează ca materie primă la fabricarea hârtiei fine și a mătăsii artificiale. [< fr. délint]. Vezi definitia »
instrument folosit de catre fumatorii de pipa pentru variate operatzii legate de pregatirea fumatului pipei, in timpul fumatului si pentru cauratzarea acesteia la final. Vezi definitia »
TRANSCURÉNT, -Ă adj. care prezintă transcurență. (< engl. transcurent) Vezi definitia »
DEGAJAMÉNT, degajamente, s. n. 1. Încăpere care servește ca spațiu de comunicație între încăperile unui apartament ori ale unei clădiri publice sau între interiorul unei clădiri și exteriorul ei. 2. Porțiune situată în fundul și pe marginile scenei, care servește pentru depozitarea decorurilor, recuzitei etc. – Din fr. dégagement. Vezi definitia »
ABRACADABRÁNT, -Ă, abracadabranți, -te, adj. (Rar) Cu totul neobișnuit; ciudat, bizar; surprinzător, extraordinar. – Fr. abracadabrant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z