Definita cuvantului shelterdeck
SHELTERDECK LTĂRDEC/ s. n. navă maritimă cu două punți, având la partea superioară și în bordurile interpunții deschideri ce pot fi închise etanș, la încărcarea și descărcarea navei. ◊ puntea superioară. (< engl. shelterdeck)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu shelterdeck
BECK, Ludwig (1880-1944), general german. Șef al Marelui Stat-Major german (1935-1938), a intrat în conflict cu Hitler. Coordonatorul conspirației generalilor împotriva Führer-ului (1944). După eșuarea complotului s-a sinucis. Vezi definitia »
BYCK, Jacques (1897-1964, n. București), lingvist și filolog. Prof. univ. la București. Studii de gramatică descriptivă și istorică, ediții de texte vechi românești. Vezi definitia »
POLLACK s.n. (Iht.) Pește marin din fam. gadidae (cod), de culoare neagră (Pollachius virens), numit comercial și cod negru, dar poate fi și de culoare mai deschisă (Pollachius pollachius), având carnea delicată, asemănătoare cu cea a somonului (comercializat în Germ. ca Seelachs = somon de mare) sau a merlanului, foarte apreciată în gastronomie; engl. pollack, pollock; it. pollachio, merluzzo carbonero. Vezi definitia »
HAT-TRICK s.n. (Sport) Performanță a unui jucător de fotbal sau hochei pe gheață care înscrie trei goluri sau puncte consecutive în același meci. [Pron. het-tric. / < engl. hat-trick – trucul pălăriei, figura jonglerului care prinde trei bile în pălărie]. Vezi definitia »
LÍMERICK s. n. specie de poezie în folclorul englez și irlandez sau în lirica cultă, cu formă fixă, din cinci versuri, și conținând un umor absurd. (< engl., it. limerick) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z