Definita cuvantului silicic
SILÍCIC adj. acid ~ = acid oxigenat al siliciului. (< fr. silicique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu silicic
ÓBLIC, -Ă, oblici, -ce, adj. 1. Înclinat față de o dreaptă sau față de un plan; pieziș, plecat, aplecat. ♦ (Substantivat, f.) Dreaptă care face un unghi diferit de 0° sau de 90° cu o altă dreaptă sau cu un plan. ♦ (Despre cilindri și prisme) Care are generatoarele (respectiv muchiile) înclinate față de bază; (despre conuri și piramide) cu dreapta care unește vârful cu centrul bazei înclinată față de bază. ♦ (Despre ochi) Cu colțurile exterioare ridicate spre tâmple; codat. ♦ Fig. (Despre priviri) Bănuitor, iscoditor. 2. (Lingv.; în sintagma) Caz oblic = nume dat uneori în gramatica română cazurilor genitiv și dativ, iar în gramatica altor limbi, în mod curent, tuturor cazurilor, cu excepția nominativului și a vocativului. – Din lat. obliquus, fr. oblique. Vezi definitia »
SODÓMIC, -Ă, sodomici, -ce, adj. Referitor la sodomie, de sodomie; p. ext. desfrânat. – Din fr. sodomique. Vezi definitia »
HECTOLÍTRIC, -Ă adj. Măsurat în hectolitri. ◊ Greutate hectolitrică = greutatea unui hectolitru de cereale. [Cf. fr. hectolitrique]. Vezi definitia »
ARȘÍNIC, arșinici, s. m. Plantă erbacee ornamentală cu flori roșii, albe sau pestrițe (Lychnis chalcedonica). – Et. nec. Vezi definitia »
TRIFÁZIC, -Ă, trifazici, -ce, adj. Trifazat (1). – Cf. trifazat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z