Definita cuvantului bonificație
BONIFICÁȚIE, bonificații, s. f. Bonificare. ♦ Avantaj acordat primilor clasați într-o cursă ciclistă pe etape, care constă în scăderea unor secunde sau minute din timpul realizat de aceștia în etapa respectivă. – Din fr. bonification.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu bonificație
TERMINÁȚIE, terminații, s. f. 1. Parte terminală a unui lucru. 2. Sunet sau grup de sunete care se află la sfârșitul unui cuvânt; terminare (2). ♦ (Rar) Desinență. – Din lat. terminatio. Vezi definitia »
TRANSMÍSIE s.f. 1. Dispozitiv cu ajutorul căruia se transmite mișcarea de la un organ de mașină la altul sau de la o mașină la alta. 2. V. transmisiune. [Gen. -iei. / < fr. transmission]. Vezi definitia »
FILMOGRAFÍE s. f. Totalitatea filmelor realizate de un producător, interpret, regizor etc. – Din fr. filmographie. Vezi definitia »
ALCOOLMETRÍE s.f. Ansamblu de măsuri cu ajutorul cărora se determină gradul de concentrație a unei soluții alcoolice. [Var. alcoolimetrie, alcoolometrie s.f., / cf. fr. alcoométrie]. Vezi definitia »
CONCÍZIE s.f. Calitatea de a fi concis; exprimare, formulare scurtă; laconism. [Gen. -iei, var. conciziune s.f. / cf. lat. concisio, fr. concision]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z