Definita cuvantului subordona
SUBORDÓNA vb. tr. a face ca cineva sau ceva să depindă de altcineva sau de altceva; a determina o ordine de dependență de la inferior la superior; a supune. (< fr. subordonner)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu subordona
GUARÁNA s.f. 1. Liană care crește în Brazilia. ♦ Pastă preparată din semințele acestei plante, întrebuințată ca antinevralgic și astringent în tratamentul dizenteriei. 2. Un fel de chitară folosită în țările Americii de Sud. [Pron. gua-. / < fr., braz. guarana]. Vezi definitia »
CONTAMINÁ vb. I. tr., refl. a transmite agenți patogeni; a (se) infecta; a (se) molipsi. II. refl. (despre două limbi) a se încrucișa; (despre două cuvinte) a se influența reciproc (schimbându-și forma); (despre elemente folclorice) a se întrepătrunde. III. tr. (fig.) a influența, a înrâuri. (< fr. contaminer, lat. contaminare) Vezi definitia »
PASIONÁ vb. tr., refl. a (se) interesa cu pasiune. (< fr. passionner) Vezi definitia »
MECÉNA s. m. invar. (Livr.) Protector al literaturii, al artelor, al științelor; mecenat. – Din fr. mécène. Vezi definitia »
înluminá, înluminéz, vb. I (înv.) 1. a lumina. 2. a ilumina. 3. a împodobi o carte cu miniaturi, viniete și litere colorate. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z