Definita cuvantului subprogram
SUBPROGRÁM s. n. parte a unui program. ♦ (inform.) secvență a instrucțiunii destinată unui ordinator care permite rezolvarea unei părți a problemei și care poate fi încorporată într-un program principal. (< engl. subprogram)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu subprogram
AVRÁM, avrami, s. m. (Reg.) Varietate de prun. – Din avramă. Vezi definitia »
LINGAM=penis,organ sexual masculin, viril, (si orice alte definitii mai dorit) V-am trimis acest cuvint de 2 ori pina acum si vad ca nu ati reusit sa-l introduceti in DEX.Ma gindeam ca sinteti foarte pudici,dar nu e asa pt. ca vad ca ati introdus PULA,in DEX, fara probleme.Astept sa va treziti. Vezi definitia »
CAIMACÁM, caimacami, s. m. 1. Locțiitor al unor demnitari (turci). ◊ Compus: caimacam-aga = locțiitor al marelui vizir. 2. Locțiitor al domnului, însărcinat cu administrarea Moldovei și Țării Românești până la instalarea pe tron a noului domn. 3. Locțiitor al banului Craiovei, începând din 1761. [Var.: caimacán s. m.] – Din tc. kaymakam. Vezi definitia »
PROGRÁM, programe, s. n. 1. Plan de activitate în care sunt stabilite (în ordinea desfășurării lor) etapele propuse pentru o perioadă dată; desfășurare a activității (individuale, dintr-o instituție) după un astfel de plan. 2. Expunere (scrisă) a principiilor, scopurilor etc. unei organizații politice, sociale, culturale etc. 3. Programă. 4. Ordinea după care se desfășoară o emisiune de radio sau de televiziune, un spectacol etc.; ansamblul părților unei asemenea emisiuni, ale unui spectacol etc. ♦ Foaie de hârtie, publicație, broșură în care este prezentat un program (4). 5. Ansamblu de instrucțiuni codate, folosit de un calculator pentru rezolvarea unei probleme. – Din fr. programme. Vezi definitia »
TEAM s.n. (Sport) Echipă de jucători; echipă sportivă. [Pron. tim, pl. -muri. / < engl. team]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z